مهدی شاه وردی، مدیر پروژه قاصدک در گفتگو با «سراج24» با اشاره به حمله فرهنگی غیر مستقیم دشمن به کودکان از طریق کارتون ها و انیمیشن گفت: نوشت افزارها، کارتون و انیمیشن ها راه نفوذی برای حمله فرهنگی دشمن به کودکان است و این برنامه ها در ذهنیت کودک اثر می گذارد.
وی افزود:رسانه های غربی با کار کردن در زمینه های مختلف از جمله انیمیشن و کارتون به طور غیر مستقیم کودکان را تحت تاثیر شخصیتهای کارتونی قرار میهند. کودکان هم مدل نوشت افزارها و اسباب بازیهایشان را از این شخصیت ها که برایشان برند شده اند، میخرند.
به گفته این فعال فرهنگی در دورانی که شخصیت کودک در حال شکل گیری است، او از سبک زندگی غربی الگو می گیرد و با آن شخصیت همزاد پنداری می کند.
وی اظهار داشت:با طراحی تصاویر گرافیکی جذاب و کمک صدا و سیما و با تولید کارتون ها و انیمیشن های شخصیت های ایرانی میتوان کودکان را ترغیب کرد که به سمت نوشت افزارهای اسلامی ایرانی روی آورند و از غرب تاثیر نگیرند.
انتهای پیام/
0نظر